Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@17:42:06 GMT

اصفهان| واحدهای بدون پروانه جمع‌آوری می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۵۲۵۳۷

اصفهان| واحدهای بدون پروانه جمع‌آوری می‌شود

رئیس اتحادیه فروشندگان اغذیه و ساندویچ اصفهان گفت: واحدهای بدون پروانه جمع‌آوری می‌شود. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹ استانها اصفهان نظرات

عبدالله نصری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهانبا اشاره به فعالیت 1500 واحد پیتزا و اغذیه فروش در شهر اصفهان اظهار داشت: در آستانه ماه مبارک رمضان تمام این واحدها به دلیل بودار بودن غذا فقط اجازه طبخ از اذان مغرب تا اذان صبح را دارند و با مشاهده هرگونه تخلف با آنها برخورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیرامون فعالیت 20 تا 30 درصدی واحدهای پیتزا و اغذیه فروش بدون پروانه در شهر اصفهان، افزود: این واحدها را مجاب به کسب پروانه کرده‌ایم اما هنوز نتوانسته‌اند شرایط خود را با اتحادیه تنظیم کنند و از شهروندان درخواست داریم که فقط از واحدهای دارای مجوز و پروانه اغذیه لازم را تهیه کنند.

رئیس اتحادیه پیتزا، اغذیه و ساندویچ فروشان اصفهان با اشاره به افزایش 20 درصدی دستمزد کارگران و بیمه آنها، بیان کرد: تصویب افزایش حقوق کارگران بر قیمت انواع پیتزا هم تاثیرگذار بوده و نرخ‌ها 5 تا 10 درصد رشد کرده است.

وی ادامه داد: قیمت مواداولیه برای تهیه پیتزا و اغذیه چندان تغییری نکرده، فقط نرخ روغن مصرفی درصدی افزایش داشته، اما این امر تاثیری بر قیمت پیتزا و اغذیه نداشته است.

نصری با بیان اینکه قیمت انواع پیتزا، ساندویچ و اغذیه بنا بر کیفیت و مواداولیه مصرفی 5 تا 10 درصد افزایش نرخ داشته است، گفت: از اواخر سال گذشته تا آخر فروردین ماه واحدهای صنفی اجازه هیچ‌گونه افزایش قیمتی نداشته‌اند، اما از اول اردیبهشت نرخ‌ها تغییر یافته و در ایام ماه مبارک رمضان هم با همین افزایش‌ها عرضه خواهد شد.

وی با اشاره به رکود و کسادی در بازار پیتزا و اغذیه فروشان، اظهار داشت: قدرت خرید مردم هر ساله کاهش می‌یابد، اما بسیاری واحدهای صنفی ما با رعایت انصاف و استفاده از مواداولیه با کیفیت محصولات خود را ارائه می‌دهند و به دلیل افزایش دستمزد کارگران چنانچه 5 تا 10 درصد نرخ‌ها افزایش نمی‌یافت فروشندگان با پرداخت هزینه‌های جانبی گاز، آب، برق، دارایی و مالیات متضرر می‌شدند.

رئیس اتحادیه پیتزا، اغذیه و ساندویچ فروشان اصفهان افزود: در سال‌های اخیر بسیاری از افراد مبادرت به بازگشایی پیتزافروشی کرده‌اند، اما به دلیل عدم توان در رعایت الزامات اتحادیه و هزینه‌های سنگین حامل‌های ‌انرژی و مالیات از این شغل کنار رفته‌اند و تمایل به فعالیت در این حرفه به نسبت سال‌های گذشته کمتر شده است.

وی با اشاره به فعالیت روزانه بازرسان اتحادیه پیتزا، اغذیه و ساندویچ فروشان در شهر اصفهان، بیان کرد: این بازرسی‌ها با همکاری بازرسان سازمان صنعت و معدن، اداره تعزیزات و بهداشت با تشدید بیشتری نسبت به ماه‌های گذشته اجرایی می‌شود.

نصری گفت: واحدهای پیتزا فروشی فعال در شهر اصفهان از لحاظ بهداشت محیط، کیفیت مواداولیه، مواد افزودنی و قیمت‌ها توسط بازرسان رسیدگی و نظارت شده‌اند.

وی اظهار داشت: امسال اکثر واحدهای پیتزا شهر اصفهان توجه ویژه‌ای به زیباسازی و تغییرات دکوراسیون فروشگاهای و رعایت بهداشت محیط خود داشته‌اند.

رئیس اتحادیه اغذیه و ساندویچ اصفهان فروش پیتزاهای 5 هزار تومانی را عمده‌ترین دغدغه و مشکل این صنف دانست و بیان کرد: ما به شدت مخالف فروش این نوع پیتزاها هستیم چرا که مواد مورد استفاده آنها به تبع مناسب و با کیفیت نیست.

وی افزود: بسیاری از این واحدهای پیتزا فروشان 5 هزار تومانی بدون پروانه هستند و بارها هم با آنها برخورد شده، اما هنوز نتوانسته‌ایم اقدام اساسی برای جمع‌آوری آنها اجرایی کنیم.

نصری به مردم پیشنهاد داد تنها از واحدهای صنفی مجوزدار خرید کنند و با مشاهده هرگونه تخلف با شماره 36616307 تماس بگیرند.

انتهای پیام/ح

R41346/P1357/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۲۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت گاز در اروپا؟!

بازار‌های گاز طبیعی هفته گذشته تحت تاثیر نگرانی‌ها نسبت به توقف جریان گاز روسیه به اتحادیه اروپا، گارد افزایشی به خود گرفتند.

به گزارش ایسنا، در سال ۲۰۱۹، روسیه و اوکراین توافق ترانزیت خط لوله پنج ساله را برای تامین گاز طبیعی به اروپا امضا کردند. با وجود اینکه دو سال از جنگ روسیه با اوکراین می‌گذرد، هر دو کشور به اجرای قرارداد ادامه داده‌اند. اما اکنون قرار است این توافق به پایان برسد، زیرا کی‌یف اعلام کرده که قصد ندارد آن را پس از انقضا در ۳۱ دسامبر، تمدید کند.

از سوی دیگر، کادری سیمسون، مسئول انرژی اتحادیه اروپا اعلام کرده که بازوی اجرایی این بلوک، هیچ علاقه‌ای به تلاش برای تجدید توافق تراتزیت ندارد. واردات گاز از طریق اوکراین، تنها پنج درصد از کل واردات گاز اتحادیه اروپا را به خود اختصاص می‌دهد. اورا سابادوس، تحلیلگر ارشد شرکت اطلاعات بازار ICIS، به پولیتیکو گفت: اتریش، مجارستان و اسلواکی از توقف این واردات، احتمالا بیشترین ضربه را خواهند دید.

خوشبختانه، اگر اروپا بخواهد وابستگی خود به محصولات انرژی روسیه را به میزان بیشتری قطع کند، این اتفاق برای تولیدکنندگان گازی که مدت‌ها رنج برده‌اند، می‌تواند یک موهبت کمیاب باشد. پاتریک پویانه، مدیرعامل شرکت «توتال انرژی» پیش‌بینی کرده است تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا برای ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه، باعث افزایش شدید قیمت گاز و سود بردن فروشندگان جهانی گاز از جمله خود «توتال انرژی» می‌شود.

او در پاسخ به سوال تحلیلگری که درباره تاثیر تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا پرسیده بود، گفت: اگر اتحادیه اروپا، پروژه «یامال ال‌ان‌جی» را تحریم کند، قیمت ال‌ان‌جی به سرعت بالا خواهد رفت و در سطح جهانی، به نفع ما خواهد بود. اگر تحریم‌هایی در کار باشند، مثبت است و منفی نیست، زیرا درآمد توتال از پروژه «یامال ال‌ان‌جی»، کاملا محدود است. سران اروپا بر این موضوع واقف هستند که امنیت تامین کنونی آنها، بر ال‌ان‌جی متکی است و نمی‌خواهند دوباره افزایش قیمت را مشاهده کنند. آنچه من درک می‌کنم این است که آن‌ها ممکن است ایده‌هایی داشته باشند، اما این ایده‌ها برای سال ۲۰۲۷ به بعد خواهد بود نه قبل از آن.

شرکت فرانسوی «توتال انرژی»، سهم ۲۰ درصدی در پروژه «یامال ال‌ان‌جی» واقع در شرق روسیه دارد و سهم عمده این پروژه در اختیار شرکت روسی نواتک است که توتال در آن، ۱۹.۴ درصد سهم دارد. این شرکت، به دلیل تحریم‌های مالی آمریکا و اتحادیه اروپا، سود نقدی از پروژه «یامال ال‌ان‌جی» از سال ۲۰۲۳ دریافت نکرده است. با این حال، این شرکت حدود ۴۵۰ میلیون دلار سود نقدی نیم سالانه را در اواخر سال ۲۰۲۲ از نواتک دریافت کرد.

اتحادیه اروپا به کشور‌های عضو هشدار داده است که در صورت از دست دادن گاز روسیه که با زمستان سخت همراه شود، خود را برای بدترین سناریو آماده کنند. این وضعیت با تصمیم اخیر برلین برای مالیات یک‌جانبه بر صادرات گاز تشدید می‌شود و این امر، سواپ واردات از روسیه با عرضه از طریق آلمان، ایتالیا یا ترکیه را برای این کشور‌ها دشوارتر می‌کند.

جوزف سیکلا، وزیر صنعت جمهوری چک هفته گذشته درباره این مالیات گفت: ما باید از اقداماتی که به کار انجام شده، آسیب می‌زند و روسیه را تقویت می‌کند، اجتناب کنیم.

این بلوک تاکنون موفق به حذف تدریجی حدود دو سوم واردات گاز روسیه و افزایش واردات از آمریکا و نروژ شده است. با این حال، روسیه ۱۴.۸ درصد از گاز اتحادیه اروپا را در سال ۲۰۲۳ تامین کرد. با توجه به اینکه هنوز خاطره قیمت‌های بی‌سابقه گاز پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین تازه است و سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تضمین عرضه، تحت فشار هستند، باید دید آیا اتحادیه اروپا به تحریم‌های باقی مانده ادامه می‌دهد یا خیر

حجم بالای ذخایر گاز

با این حال، عوامل کلی عرضه و تقاضای بازار گاز، ضعیف مانده‌اند، زیرا بازار‌های جهانی در بحبوجه دورنمای ضعیف تقاضا، با حجم بالایی از عرضه گاز مواجه هستند. ذخایر گاز اتحادیه اروپا در هفته گذشته، به بیش از ۷۲ میلیون متر مکعب معادل ۶۲ درصد از حجم این ذخایر رسید که برای این وقت از سال، یک رکورد محسوب می‌شود. همچنین ذخایر گاز در کالیفرنیا هم تقریبا در آستانه فصل ذخیره سازی مجدد برای فصل گرمایش بعدی، تقریبا پر هستند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در بخش تقاضا، اروپا با جبهه هوای گرمی مواجه خواهد شد که تقضا برای گاز را در این قاره کاهش می‌دهد و همزمان، عرضه گاز بیشتری در هفته‌های آینده در راه خواهد بود، زیرا کارخانه ال‌ان‌جی فریپورت پس از رفع مشکلات فنی، فعالیتش را ازسرمی‌گیرد. ماه‌هاست که این کارخانه که دومین تاسیسات بزرگ صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) در آمریکاست، به دلیل مشکلات فنی، زیر ظرفیت ۸۰ درصدی خود فعالیت کرده است.

دیگر خبرها

  • شهر قدس می‌تواند قطب مدال‌آوری ژیمناستیک کشور شود
  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • ۳۰ خرده فروش مواد مخدر در اصفهان دستگیر شدند
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • ببینید | سرقت برق‌آسای ساندویچ یک پسر جوان توسط شاهین شکاری!
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!